ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ & ΟΡΑΣΕΩΣ ΓΙΑ ΣΠΟΡ - ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ

Για τους λάτρεις των σπορ & τους επαγγελματίες αθλητές στα καταστήματα μας θα βρείτε επώνυμα αθλητικά γυαλιά ηλίου - οράσεως (sport sunglasses) για όλα τα αθλήματα σε εξαιρετικές τιμές και σε προσφορές που ξεπερνούν το 25%.

Αθλητικά γυαλιά κατάλληλα για όλα τα σπορ (τρέξιμο, μπάσκετ, ποδήλατο, πισίνα, τενις κτλ), ιδανικά για αθλητές με υψηλές απαιτήσεις. Έχουν εργονομικό σχεδιασμό, ειδικούς ενισχυμένους βραχίονες ή λάστιχο, άθραυστους φακούς και σιλικόνη στα σημεία στήριξης για άψογη εφαρμογή και ανάλαφρη αίσθηση.

Σκελετοί που απορροφούν τους κραδασμούς καλυμμένοι με επένδυση για να μην ενοχλείσθε από τον ιδρώτα και ειδικές μάσκες ιδανικές για extreme sports όλα σε τιμές έκπληξη.

Οι φακοί προσαρμόζονται ανάλογα με τις απαιτήσεις του αθλήματος, διαθέτουν ειδικά φίλτρα που βοηθάνε τον αθλητή και εγγυώνται την τέλεια όραση και την άψογη αντίληψη των χρωμάτων. Εξαλέιφουν τις αντανακλάσεις προσφέροντας ολοκληρωμένη προστασία που αγγίζει το 100% στις ακτίνες UV.

Σε όλα τα γυαλιά έμπειροι οπτομέτρες προσαρμόζουν οφθαλμικούς φακούς για όποιον χρειάζεται βοήθεια στην όραση. Οι εταιρείες που συνεργαζόμαστε πραγματοποιούν μελέτες με επαγγελματίες αθλητές στην κατασκευή αθλητικών γυαλιών και εφαρμόζουν την υψηλότερη δυνατή τεχνολογία η οποία καθιστά τα γυαλιά των οπτικών ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ στα μεγαλύτερα premium brands αθλητικών γυαλιών ηλίου.

 

 

Δείτε όλα τα αθλητικά γυαλιά