ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΪΑΣ  - OPTOVISION ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ

Η εταιρεία Οπτικά - Ακουστικά Βαρηκοΐας ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ειδικεύεται σε ακουστικά βαρηκοΐας και ενίσχυσης ακοής, καθώς διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων και εμπειρία άνω των 20 ετών στο χώρο. Με σύγχρονα ψηφιακά ακουστικά βαρηκοΐας υψηλής ποιότητας παρέχουμε βοήθεια σε άτομα με μειωμένη ακοή, βοηθώντας τα να ξαναβρούν την χαμένη αυτοπεποίθηση και τη χαρά για ζωή. Στο κατάστημά μας στο κέντρο της Αθήνας διατηρούμε σύγχρονο εργαστήριο εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και με απεριόριστες δυνατότητες, όπως την δημιουργία εκμαγείου, την μέτρηση της βαρηκοΐας, καθώς και την περιοδική ρύθμιση του ακουστικού βαρηκοΐας. Ειδικός Ακοοπροθετιστής θα εξετάσει τον βαθμό απώλειας της ακοής σας, την ανατομία του αυτιού σας και το περιβάλλον στο οποίο συνήθως βρίσκεστε και θα σας προτείνει το ιδανικό ακουστικό βαρηκοΐας το οποίο θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες που δημιουργούνται από τον τρόπο ζωής σας.

Ακουστικά βαρηκοΐας

Πέρα από τον πρωταρχικό μας στόχο ο οποίος είναι η διασφάλιση της ακοής δίνουμε μεγάλη έμφαση στην αισθητική όπου μέσα από τεράστια ποικιλία μοντέλων, χρωμάτων και μεγεθών ικανοποιούμε και τις πιο υψηλές απαιτήσεις. Διαθέτουμε πολυποίκιλους τύπους ψηφιακών, πολυκάναλων προγραμματιζόμενων ακουστικών βαρηκοΐας εξαιρετικής ποιότητας και πιστότητας ήχου, τα οποία διαχωρίζουν την ομιλία από τους διάφορους θορύβους του περιβάλλοντος. Όλα τα ακουστικά μας είναι εύκολα στην χρήση, έχουν άριστη απόδοση και τέλεια εφαρμογή. Έχουν δυνατότητα πολλών ρυθμίσεων έντασης, ειδικά προγράμματα για την αντιμετώπιση των εμβοών και δυνατότητα προγραμματισμού λειτουργίας με Η/Υ.  Οι τιμές μας είναι ασυναγώνιστες, κυμαίνονται σε ένα πραγματικά μεγάλο εύρος, καλύπτοντας οποιαδήποτε οικονομική δυνατότητα χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα και η απόδοση των ακουστικών.

  • Μιλάτε συχνά πολύ δυνατά;
  • Έχετε βουητά/εμβοές στα αυτιά σας;
  • Ζητάτε από τους άλλους να επαναλάβουν αυτά που είπαν;

 

Η βαρηκοΐα δεν είναι πρόβλημα υγείας!

Σχεδόν όλα τα είδη βαρηκοΐας σήμερα αντιμετωπίζονται χάρις στα σύγχρονα ψηφιακά ακουστικά βαρηκοΐας.

Εσείς που βρίσκεστε στη διαδικασία επιλογής ακουστικού εμπιστευθείτε εμάς για την διασφάλιση της ακοής σας! Αφήστε μας να επιλέξουμε τον κατάλληλο τύπο ακουστικού, για τις δικές σας ανάγκες και σας εγγυόμαστε αποτελέσματα υψηλής ποιότητας και αισθητικής σε μοναδικές τιμές.

 

Δείτε όλα τα ακουστικά βαρηκοΐας