ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ ΑΝΔΡΙΚΑ & ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ OPTOVISION ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Στα οπτικά Παπαευθυμίου στην Αθήνα θα βρείτε γυαλιά ηλίου ανδρικά & γυναικεία με σύγχρονο design και μοντέρνους σκελετούς σε όλα τα χρώματα και σε πραγματικά χαμηλές τιμές!

Βρείτε τα γυαλιά ηλίου που ταιριάζουν στο προσωπικό στυλ και την αισθητική σας και προσαρμόστε τα στα μέτρα σας. Εξασφαλίστε την μέγιστη προστασία από τις ακτίνες UVA & UVB με πολωτικούς φακούς (polarized sunglasses) που φιλτράρουν και εξαφανίζουν τις αντανακλάσεις του φωτός, φακούς με διχρωμίες και φακούς καθρέφτες (mirror lenses sunglasses), βοηθώντας στην εστίαση της όρασής σας.

Το έμπειρο προσωπικό μας τοποθετεί διορθωτικούς οφθαλμικούς φακούς σε οποιοδήποτε σκελετό και χρώμα, δημιουργώντας τα δικά σας προσωπικά γυαλιά ηλίου ανεξάρτητα από την αδυναμία της όρασής σας.

Στα καταστήματά μας θα βρείτε επίσης φθηνά γυαλιά υλίου σε προσφορές με όμορφο καθαρό σχεδιασμό, προσοχή στην λεπτομέρεια και φυσικά όλες τις νέες σειρές γυαλιών ηλίου από τους μεγαλύτερους επώνυμους οίκους οπτικών μέσα από μια πλούσια συλλογή.

Φακοί Γυαλιών Ηλίου

Πολωτικοί φακοί / polarized lenses:
Οι πολωτικοί φακοί βασίζονται στην αρχή της πόλωσης του φωτός. Έχουν πολύ καλή απορροφητικότητα UV, εξουδετερώνουν την εκτυφλωτική αντανάκλαση του φωτός και προσφέρουν ξεκούραστη όραση. Αν αγαπάτε την άθληση στη θάλασσα και στο χιόνι ή οδηγείτε συχνά φορώντας γυαλιά ηλίου, επιλέξτε τους.
Φακός καθρέφτης / mirror lenses:
Τα γυαλιά ηλίου με εξωτερική επίστρωση καθρέπτη αντανακλούν μεγάλο μέρος της ακτινοβολίας, μειώνοντας σημαντικά το ποσοστό του φωτός που φτάνει στο μάτι.
Φακός διαβαθμισμένης σκουρότητας / degrade lenses:
Οι φακοί αυτοί έχουν σκούρο επάνω τμήμα το οποίο μειώνεται βαθμιαία, καταλήγοντας σε ανοιχτό κάτω τμήμα. Είναι ιδανικοί για καθημερινή οδήγηση ή για κλειστούς χώρους όπως μαγαζιά
Φωτοχρωμικοί φακοί / photochromic lenses:
Πρόκειται για φακούς που αυξομειώνουν το βαθμό σκουρότητάς τους, ανάλογα με το ποσοστό της ηλιακής ακτινοβολίας που δέχονται. Έτσι μπορείτε να έχετε σκούρα γυαλιά ηλίου κάτω από τον έντονο ήλιο και λευκά, διαυγή γυαλιά όταν κινήστε σε κλειστούς χώρους. Αν η καθημερινότητα υπαγορεύει συχνές εναλλαγές εσωτερικού – εξωτερικού χώρου, είναι ιδανικοί!

 

Δείτε όλα τα γυαλιά ηλίου