ΓΥΑΛΙΑ ΟΡΑΣΕΩΣ  - OPTOVISION ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΘΗΝΑ 

Τα οπτικά ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ το μεγαλύτερο κατάστημα οπτικών στην Αθήνα, εδώ και τέσσερις δεκαετίες βρίσκεται δίπλα σας με συνέπεια και υπευθυνότητα προσφέροντάς σας εξατομικευμένα γυαλιά οράσεως ανδρικά & γυναικεία στον σκελετό οράσεως της επιλογής σας και σε τιμές κάτω του κόστους.

Ενημερωνόμαστε άμεσα για τις εξελίξεις της τεχνολογίας στον τομέα των οπτικών προσφέροντάς σας όλες τις νέες καινοτομίες και αναβαθμίσεις. Τα καταστήματά μας διαθέτουν σύγχρονα εργαστήρια κατασκευής γυαλιων, τμήματα οφθαλμολογικών μετρήσεων και τεράστια ποικιλία σε σκελετούς οράσεως.

Σκοπός μας  είναι ο κάθε πελάτης  που μας επισκέπτεται να φεύγει ικανοποιημένος από την άριστη εξυπηρέτηση, το ζεστό περιβάλλον και τις εξαιρετικές μας τιμές.

Εξυπηρετηθείτε γρήγορα, εύκολα και οικονομικά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές μας σε όλα τα οπτικά είδη ή μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση επιθυμείτε. Το επιστημονικό μας προσωπικό προσφέρει (κατόπιν ραντεβού) έλεγχο και μέτρηση της όρασής σας.

Επισκεφθείτε κι εσείς τα οπτικά ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ και δώστε σήμερα την λύση που σας αξίζει στα διαθλαστικά προβλήματα οράσεως.

 

Οφθαλμικοί Φακοί Οράσεως

Οι οφθαλμικοί  φακοί οράσεως ανάλογα με το υλικό κατασκευής τους μπορούν να διαχωριστούν σε δύο κύριες κατηγορίες: Οργανικούς & Κρυστάλλινους.

Οργανικοί Φακοί οράσεως

Οι φακοί αυτοί δεν σπάνε, ώστε να μην τραυματίζεται το μάτι. Με ελάχιστο βάρος, επιδέχονται τις περισσότερες επιπλέον επεξεργασίες (επιστρώσεις, ειδικές κατασκευές, ασφαιρικότητα) για τη βελτίωση της απόδοσής τους.Είναι 50% ελαφρύτεροι από τους κρυστάλλινους, έχουν 2% μεγαλύτερη μεταβίβαση φωτός μέσα από την ύλη τους και έχουν 60% λιγότερη τάση για θάμπωμα λόγω της χαμηλής τους μεταδοτικότητας.

Κρυστάλλινοι Φακοί Οράσεως

Η χρήση τους φθίνει με την πάροδο του χρόνου διότι θρυμματίζονται πολύ εύκολα, με αποτέλεσμα να αυξάνεται ο κίνδυνος οφθαλμικού τραυματισμού. Επίσης έχουν αυξημένο βάρος σε σχέση με τους οργανικούς φακούς οράσεως. Ο κύριος λόγος ύπαρξής τους σήμερα είναι η λύση που προσφέρουν σε συνταγές με πολύ υψηλό σφαίρωμα όπου οι κρυστάλλινοι φακοί μπορούν να κατασκευαστούν με υψηλότερο δείκτη διάθλασης σε σύγκριση με τους οργανικούς.

 

Δείτε όλα τα γυαλιά οράσεως