ΠΑΙΔΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ  - OPTOVISION ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ

Παιδικά γυαλιά ηλίου για τους μικρούς μας φίλους σε κλασικές ή μοντέρνες γραμμές από όλα τα μεγάλα brands, κατασκευασμένα σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή οδηγία και όλες τις απαιτήσεις ασφαλείας.

Benetton,  Ray – Ban,  Disney, Julbo, Vongole και όλοι οι επώνυμοι οίκοι οπτικών αποκλειστικά για εσάς από τα καταστήματα οπτικών ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ. 

Εξασφαλίζουμε στα παιδιά μας την άριστη όραση και προστασία από τις ακτίνες UV με σύγχρονα υποαλλεργικά μη τοξικά υλικά. Διαθέτουμε τεράστια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων για απαιτητικά παιδιά και για γονείς που ψάχνουν την μέγιστη προστασία για τα παιδιά τους.

Όλα τα παιδικά γυαλιά ηλίου που θα βρείτε σε εμάς είναι ειδικά κατασκευασμένα για παιδιά, με άθραυστους φακούς και σκελετούς φτιαγμένους από μεγάλης αντοχής υλικά, φιλικά προς το δέρμα.

Έχουν προηγμένη τεχνολογία φακών ικανών να ανταποκριθούν σε εντονότατη ηλιακή ακτινοβολία και είναι σχεδιασμένα για τα ευαίσθητα παιδικά μάτια, τα οποία τους καλοκαιρινούς μήνες εκτίθενται στον ήλιο περισσότερες ώρες.

 

Παιδικά Γυαλιά Ηλίου – Δεν είναι αξεσουάρ, αλλά ένα ιατρικό μέσο προστασίας.

Ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό γονέων προστατεύουν τα παιδιά τους από τον ήλιο με καπέλο, ομπρέλα, αντηλιακό, ελαφριά ρούχα, ξεχνώντας την προστασία των παιδικών ματιών. Οι βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας δεν επιτρέπουν κανένα περιθώριο εφησυχασμού καθώς το οφθαλμικό σύστημα των παιδιών βρίσκεται υπό διαμόρφωση και είναι ασφαλώς πιο ευαίσθητο από των ενηλίκων. Επιτρέπει λοιπόν την απορρόφηση περισσότερης ακτινοβολίας στο εσωτερικό του ματιού και δημιουργεί την ανάγκη για απόλυτη προστασία από τον ήλιο, έως ότου ο μηχανισμός συστολής και διαστολής της κόρης τους τελειοποιηθεί.

Για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα όσο η προστασία των παιδικών ματιών μην εμπιστεύεστε πλανόδιους και πωλητές σε δρόμους. 

Φέρτε το παιδί σας στο  κατάστημά μας και το επιστημονικό μας προσωπικό θα φροντίσει ώστε να αποκτήσει γυαλιά με τις σωστές προδιαγραφές με βραχίονα, λάστιχο ή κορδόνι για άνεση και ευκολία στη χρήση. Προλάβετε στα παιδιά σας επιπεφυκίτιδες και φλεγμονές των ματιών με ποιοτικά γυαλιά ηλίου σε τιμές, οι οποίες ανταποκρίνονται πλήρως στην οικονομική πραγματικότητα των ημερών. Νήπια, βρέφη, μικρά παιδιά, έφηβοι στα καταστήματά μας θα βρούν τα γυαλιά εκείνα που ταιριάζουν στο δικό τους στυλ. 

Εξασφαλίστε την μέγιστη προστασία για τα μάτια των παιδιών σας οικονομικά, με την εγγύηση πάντα των οπτικών ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ!

 

Δείτε όλα τα παιδικά γυαλιά ηλίου