ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ – OPTOVISION ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ

Ελάτε στην Optovision ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ να επιλέξουμε μαζί τους καλύτερους φακούς επαφής για καθαρή όραση και άνεση στην εφαρμογή. Διαθέτουμε όλα τα είδη φακών επαφής (ημερήσιοι, 15νθήμεροι, μηνιαίοι, τριμηνιαίοι, ετήσιοι και διετούς χρήσης) σε φοβερές τιμές!

Φακοί επαφήςΦακοί επαφής πολυεστιακοί, αστιγματικοί, σιλικόνης – υδρογέλης σε προσφορές και μεγάλη ποικιλία από όλες τις μάρκες όπως: Bausch and Lomb, Amvis, Freshlook, Johnson & Johnson, Cooper Vision, Ciba Vision, Eyemed Menicon, Meyers – Aqualens, Zeiss.

Δώστε λύση σε διαθλαστικά προβλήματα μυωπίας, πρεσβυωπίας, αστιγματισμού, και υπερμετρωπίας βάζοντας χρώμα στην ζωή σας με έγχρωμους φακούς επαφής.

Επίσης για την περιποίηση και την συντήρηση των φακών σας, στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε ειδικό βραστήρα καθαρισμού & απολύμανσης φακών επαφής σε super προσφορά!

Για ειδικούς φακούς επαφής μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. περιγράφοντας τον φακό επαφής που σας ενδιαφέρει και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Σας περιμένουμε στο κατάστημά μας στην Αθήνα να γνωριστούμε και να κάνουμε μία δωρεάν δοκιμή.

 

Τύποι φακών επαφής

  • Σκληροί φακοί επαφής. Είναι ο πρώτος τύπος φακών επαφής που κατασκευάστηκε. Κατασκευάζονται από υδρόφοβο πλαστικό υλικό, που δεν επιτρέπει στο οξυγόνο να διαπερνά τον φακό. Η φροντίδα τους είναι πολύ απλή, αλλά το σημαντικότερο μειονέκτημά τους είναι η κακή οξυγόνωση του κερατοειδούς εξαιτίας του υλικού τους.
  • Ημίσκληροι φακοί επαφής ή σκληροί αεροδιαπερατοί. Το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένοι αυτοί οι φακοί επαφής χαρακτηρίζεται από την υψηλή διαπερατότητα στο οξυγόνο που είναι απαραίτητο για τον κερατοειδή. Έχουν καλύτερη ποιότητα όρασης σε σχέση με τους μαλακούς φακούς επαφής αλλά λόγο της "κακής" αρχικής άνεσης που έχουν δεν προτιμούνται. Χρησιμοποιούνται για τη διόρθωση υψηλών και ανώμαλων αστιγματισμών αλλά βρίσκουν επίσης εφαρμογή και στην αντιμετώπιση του κερατόκωνου και την επίτευξη καλύτερης όρασης μέσω της προκαλούμενης επιπέδωσης του εξογκωμένου κερατοειδή. Μελέτες έχουν δείξει ότι μόνον το 10% των ασθενών με κερατόκωνο δεν παρουσιάζουν βελτίωση όρασης με Ημίσκληρους Φακούς Επαφής. Επίσης, λόγω της μικρής τους απορροφητικότητας σε νερό έχουν πολύ λιγότερες πιθανότητες να δημιουργήσουν μολύνσεις, και για αυτό αποτελούν την ιδανική επιλογή σε περιπτώσεις εμφάνισης αλλεργιών στα υλικά των μαλακών φακών επαφής ή στα υγρά καθαρισμού τους.
  • Μαλακοί φακοί επαφής. Είναι οι πιο άνετοι στην εφαρμογή φακοί επαφής. Είναι κατασκευασμένοι από υδρόφιλο υλικό. Χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες τους μαλακούς φακούς επαφής υδρογέλης και τους μαλακούς φακούς επαφής σιλικόνης-υδρογέλης. Η πρώτη κατηγορία είναι και η πιο διαδεδομένη και χρησιμοποιείται απο ένα ποσοστό περίπου 80% των χρηστών μαλακών φακών επαφής στην Ελλάδα ενώ μόλις το 20% χρησιμοποιεί σιλικόνης-υδρογέλης παρόλο που είναι πιο καινούριο υλικό και παρέχει καλύτερη οξυγόνωση. Οι μαλακοί φακοί επαφής υδρογέλης καλό είναι να φοριούνται μέχρι 8 ώρες τη μέρα λόγο χαμηλής οξυγόνωσης, ενώ εάν ο χρήστης επιθυμεί να φοράει τους φακούς επαφής του περισσότερο πρέπει να φοράει φακούς επαφής σιλικόνης-υδρογέλης. Επίσης οι φακοί επαφής σιλικόνης-υδρογέλης είναι η καλύτερη λύση για στεγνά μάτια ή ξηροφθαλμία μπροστά στον υπολογιστή. Η περιεκτικότητά τους σε νερό, ανάλογα με το τύπο του μαλακού φακού, μπορεί να διαφέρει (κυμαίνεται από 24% - 78%).
 

Δείτε όλα τα προϊόντα στους φακούς επαφής