Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όροι χρήσης

Η OPTOVISION ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ, διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα (σύμφωνα με τον νόμο) τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών από το ηλεκτρονικό κατάστημα, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους συναλλασσόμενους για οποιανδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. 

Το www.opto-vision.gr αφορά πώληση οπτικών ειδών και ακουστικών βαρηκοΐας σε χρήστες.

Οι επισκέπτες του διαδικτυακού τόπου συμφωνούν ότι:

  • θα χρησιμοποιούν τα πραγματικά τους στοιχεία (επώνυμο, όνομα, διεύθυνση, e-mail) στις φόρμες επικοινωνίας.
  • θα χρησιμοποιούν το site σύμφωνα με τον νόμο και τα χρηστά ήθη και δεν θα προβαίνουν σε ενέργειες ή παραλείψεις που μπορεί να προκαλέσουν βλάβη σε αυτό αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο
  • Έχετε έγκυρη συνταγή για φακούς επαφής από οπτικό-οπτομέτρη ή από τον οφθαλμίατρο σας.
  • Έχετε την ευθύνη για την επιλογή του τύπου φακών επαφής
  • Έχετε γνώση του σωστού χειρισμού των φακών επαφής.
  • Γνωρίζετε ποιο διάλυμα είναι κατάλληλο για τους φακούς σας.

Οποιοδήποτε οπτικό πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζετε(μυωπία, υπερμετρωπία, αστιγματισμός, πρεσβυωπία, ξηροφθαλμία) έχουμε την κατάλληλη λύση ! Εάν δεν έχετε ξαναφορέσει φακούς επαφής ή είστε δυσαρεστημένοι με την εφαρμογή των φακών που φοράτε έως τώρα ή απλά θέλετε να αλλάξετε τύπο φακού με κάποιον πιο εξελιγμένο επισκεφτείτε μας στο φυσικό μας κατάστημα έμπειρο προσωπικό μας, έχοντας άριστη γνώση του αντικειμένου και τον απαραίτητο εξοπλισμό, ειδικεύεται με απόλυτη επιτυχία στην εφαρμογή φακών επαφής, φροντίζοντας κάθε φορά να σας εκπαιδεύσει για τη σωστή χρήση τους. 

 

Αλλαγές:
Σε περίπτωση πού κάποιο από τα προϊόντα που σας στείλαμε, δεν σας κάνει μπορούμε να σας το αλλάξουμε εντός 15 ημερών από την παραλαβή του. Το προϊόν πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί-αποσφραγιστεί και να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία. Για να γίνει η αλλαγή θα χρειαστεί να μας στείλετε το προϊόν στην κατάσταση που το παραλάβατε με όποιο τρόπο επιθυμείτε (ΕλΤα ή Courier) και να μας ενημερώσετε (τηλεφωνικά ή με email) ποιό άλλο προϊόν θα θέλατε να σας στείλουμε.

Τα έξοδα αποστολής για τις αλλαγές επιβαρύνουν τον πελάτη.

Για τον υπολογισμό του χρόνου των 15 ημερών ισχύει η ημερομηνία παράδοσης του προϊόντος που παραγγείλατε στην αρχική σας παραγγελία και δεν μπορεί να επεκτείνεται με αλλεπάλληλες αλλαγές.
  
Εξαιρέσεις:
Αλλαγές δεν γίνονται σε προϊόντα που έχουν γίνει ειδική παραγγελία ή ειδική κατασκευή, κατόπιν δικής σας παραγγελίας και σε αυτές τις περιπτώσεις δεν επιστρέφονται χρήματα και δεν αλλάζονται.(πχ αστιγματικοί , πολυεστιακοί  φακοί επαφής και οφθαλμικοί φακοί)

Δόλια χρήση πιστωτικής κάρτας πελάτη 
Το www.opto-vision.gr αποστέλλει παραγγελίες που έχουν πληρωθεί με πιστωτική κάρτα στον κάτοχο της μετά από επιβεβαίωση της παραγγελίας και των στοιχείων του. Σε περίπτωση που η κάρτα έχει κλαπεί ή εν γένει χρησιμοποιηθεί από μη εξουσιοδοτημένο άτομο η OPTOVISION ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ επιστρέφει το ποσό της καταβολής (αφαιρουμένων τυχόν εξόδων προμηθειών τραπεζών κλπ) σε λογαριασμό που θα γνωστοποιήσει γραπτώς ο νόμιμος κάτοχος της κάρτας ή θα επιστρέψει τα χρήματα μετρητά από τα ταμεία των καταστημάτων της OPTOVISION ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ Ωστόσο έχετε υποχρέωση αμέσως μόλις αντιληφθείτε την απώλεια της πιστωτικής σας κάρτας να προβείτε σε ενημέρωση της εκδώσας Τράπεζας, ώστε να ακυρωθεί αυτή και να αποκλεισθεί η χρήση της από μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα. 

Κατά την παράδοση των προϊόντων ο αγοραστής θα πρέπει να επιδείξει πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας πχ ταυτότητα.

 

Τρόποι Αποστολής

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ στην Ελλάδα αν η παραγγελία σας είναι μεγαλύτερη από 100€.

Πίνακας χρεώσεων αποστολής στην Ελλάδα

Αποστολή σε:

Αποστολή με:

Εξόφληση με:

Κόστος

Αττική

Courier

Πιστωτική Κάρτα

3,00 €

Υπόλοιπη Ελλάδα*

Courier

Πιστωτική Κάρτα

5,00 €

Αττική

Courier

Αντικαταβολή

5,00 €

Υπόλοιπη Ελλάδα*

Courier

Αντικαταβολή

5,00 €

 

Ο χρόνος παράδοσης είναι: 

  • Εντός Αθηνών την επόμενη ή μεθεπόμενη εργάσιμη
  • Προς όλες τις υπόλοιπες περιοχές μετά από 2 με 3 εργάσιμες ημέρες.

Το μέγιστο επιτρεπτό βάρος ανά αποστολή ορίζεται στα 2 κιλά, όριο που για τους φακούς επαφής κρίνεται ικανοποιητικό. Αν παρ' όλα αυτά η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 2 κιλά σε βάρος θα σας ειδοποιήσουμε για το ενδεχόμενο έξτρα κόστος αποστολής πριν σας στείλουμε τα προϊόντα. Το κόστος για κάθε κιλό παραπάνω από τα 2 κιλά είναι 3 €.

*Αποστολές προς τις δυσπρόσιτες περιοχές και το εξωτερικό μπορούν να γίνουν κατόπιν συμφωνίας για το κόστος και τρόπο αποστολής.

 

Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα ή με αντικαταβολή ή να κάνετε κατάθεση του πληρωτέου ποσού σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς γράφοντας απαραιτήτως το όνομά σας και τον αριθμό παραγγελίας.

Επίσης μπορείτε να επιλέξετε παραλαβή από καταστήματα και να πληρώσετε σε αυτά με πιστωτική κάρτα ή μετρητά.

Παρακαλώ στείλτε μας ένα e-mail ενημερώνοντας μας για την ημερομηνία και την Τράπεζα της κατάθεσης, ώστε να ενημερωθεί άμεσα ο λογαριασμός σας.

 

ΤΡΑΠΕΖΑ

ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ / IBAN

ΠΕΙΡΑΙΩΣ

GR 1501721260005126026703443

EUROBANK

GR 9502604180000530100324800

ΕΘΝΙΚΗ

GR 7201101290000012935059449

ALPHA

GR 3401401010101002101175682

Σε όλους τους λογαριασμούς ο δικαιούχος αναγράφεται ως Παπαευθυμίου Δημήτριος

 

Άτοκες Δόσεις

Γίνονται με πιστωτικές κάρτες έκδοσης των περισσοτέρων τραπεζών. Γίνονται έως 6 άτοκες δόσεις σε ποσά άνω των 120 ευρώ.

Οι Χρεωστικές Kάρτες ΔΕΝ επιδέχονται άτοκες δόσεις

 

Εγγύηση Ποιότητας
Η OPTOVISION ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ εγγυάται ότι θα λάβετε ακριβώς τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει όπως συμπληρώσατε στην φόρμα παραγγελίας.

Όλα τα γυαλιά που διαθέτουμε τηρούν τους κανονισμούς ασφαλείας της ευρωπαϊκής ένωσης και διαθέτουν σήμανση CE.

Αν όμως, για οποιονδήποτε λόγο δεν έχετε μείνει ικανοποιημένοι είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. & στο 210 3816583). Ωράριο: Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο:09:00-15:30, Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 09:00-19:30